Goedkope boxspring

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Goedkope boxsprings

Een nieuw en betaalbaar bed kopen? Boxspring Gekte heeft het grootste assortiment goedkope boxsprings. Al vanaf €390,- heb je een gloednieuw model bij jou op de slaapkamer zijn. Maar wie is Boxspring Gekte? En hoe komt het dat wij onze modellen zo goedkoop kunnen bieden? Lees hieronder verder en we vertellen je er meer over!

Waarom is Boxspring Gekte zo goedkoop?

Boxspring Gekte wil ervoor zorgen dat jij zo goedkoop mogelijk een nieuwe boxspring kunt kopen. Wij blijven betaalbaar door onze unieke manier van werken. Zo ontdoen wij ons van alle onnodige ballast. We hebben geen enorme showrooms en we zijn niet  te vinden op te dure meubelboulevards. Ook hebben wij geen tientallen personeelsleden die jou het duurste model proberen te slijten.

Wij blijven zo goedkoop doordat we al deze ‘onnodige’ ballast niet hebben. Wat wij wél bieden, is het volgende. Een online klantenservice met echte specialisten die jou altijd te woord staan. Zit je met een vraag over een bepaald model, over de prijs of misschien over de kleur? Stel jouw vraag in de chat en we helpen je á la minute verder. Wil je eerst op het bed liggen? We bezorgen jouw bestelling gratis thuis. Vervolgens kun je tot wel 60 dagen proefslapen. Kortom: goedkoper ga je de boxspring echt niet krijgen!

Goedkope boxsprings in diverse vormen, kleuren en maten

In onze online beddenwinkel vind je de goedkoopste boxsprings. Om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden, hebben we de goedkoopste modellen voor je op een rij gezet. Om je toch een zo goed mogelijk beeld te geven van ons assortiment, hebben we een opdeling gemaakt van alle formate. Deze bestaan uit 1-persoons varianten, 2-persoons en ook twijfelaars. :

Eenpersoons boxsprings:

Tweepersoons boxsprings:

Twijfelaars:

Bijzondere modellen:

Welke boxsprings zijn het goedkoopst?

Je bent op zoek naar de best betaalbare boxsprings op onze online beddenwinkel. Om je tegemoet te komen, hebben we onze goedkoopste modellen voor je in het zonnetje gezet:

We beginnen met het instapmodel. Deze is al vanaf €399.- beschikbaar. Voor dit geld heb je ofwel een comfort model, ofwel een opberg boxspring. Beide modellen zijn beschikbaar in een eenpersoons variant. Het goedkoopste tweepersoons model, ook wel te gebruiken als twijfelaar, is ook een comfort model. Dit model is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. Het maakt daarbij gebruik van een standaard strak hoofdbord en is geschikt voor ieder soort slaapkamer.

Onze goedkoopste elektrische boxspring is beschikbaar vanaf €999,-. Voor dit geld heb je de keuze uit diverse elektrisch verstelbare varianten. Zowel de boven- als onderkant zijn daarbij elektrisch. Dit maakt het ideaal om de druk op jouw onderrug te verlichten. Ook kun je jouw bed nog even lekker omhoog zetten om de voetbalwedstrijd af te kijken, of om gezellig samen een filmpje te kijken. Twijfel je toch nog wel model bij jou past? Onze klantenservice helpt je verder. Je hoeft alleen maar een bericht achter te laten in de chat.

Nog lagere prijzen? Bekijk onze aanbiedingen!

We blijven stunten met prijzen. Juist omdat wij jou een zo betaalbaar mogelijke boxspring willen bieden, is een standaard lage prijs niet genoeg. Als je onze online beddenwinkel regelmatig in de gaten houdt, zie je dat wij wekelijks stunten met aanbiedingen. De korting binnen deze aanbiedingen lopen op tot boven de 70%! Zo kun je een boxspring van €399,- kopen die normaal gesproken €1199,- kost. Wij werken de sale wekelijks bij. Wil je een bepaald model kopen, maar is hier nog geen korting op? Houd het een weekje in de gaten en wie weet zit deze er volgende week wel bij!

Vandaag een goedkope boxspring kopen

Boxspring Gekte is de plek voor goedkope boxsprings. In onze online beddenwinkel vind je tientallen betaalbare modellen. Daarbij werken wij onze aanbiedingen wekelijks bij en bezorgen wij jouw bed gratis thuis. Op die manier weet je zeker dat er eentje voor jou bij zit. Zit je toch nog met vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Jouw goedkope boxspring koop je hier!