Boxspring 180x200 kopen

Na een drukke dag vol verplichtingen en vergaderingen is het eindelijk tijd om je terug te trekken en je batterijen weer op te laden. Er is geen betere manier om totaal te ontspannen dan een gezellige slaapkamer met een comfortabel bed. Waar je ook naar op zoek bent, Boxspring Gekte vind je de perfecte boxspring!

Resultaat 1–12 van de 22 resultaten wordt getoond

180×200 boxsprings van Boxspring gekte

Wil je echt comfortabel en ruim slapen met een 180×200 boxspring? Kies dan een van de boxsprings 180×200 bij Boxspring Gekte! Deze boxspring is net iets groter dan een standaard tweepersoons boxspring en is dus ideaal als je veel keert en draait in je slaap. Door de ruimere bouw kan je er met twee personen ongestoord in slapen, dit zonder elkaar wakker te maken. Wel zo prettig, want wat is er nu belangrijker dan een comfortabele nachtrust?

Voordelen 180×200 boxsprings

Wat kun je verwachten van 180×200 boxspring? Voor een perfecte rust heb je voldoende plek nodig, want niets voelt zo fijn als je helemaal uitstrekken in de ochtend. De boxspring van 180×200 maakt deze droom waar voor koppels. Het ruime oppervlak maakt voor eens en voor altijd een einde aan ongemakkelijke nachten met de elleboog van je partner in je zij gedrukt.

Maar er zijn nog veel meer voordelen aan 180×200 boxsprings. Ook als je wakker bent kun je er heerlijk op ontspannen. Een boxspring vanaf 180 cm breedte is ook voor gezinnen een uitstekende keuze. Zo kan je hele gezin genieten zonder dat het te krap wordt in bed met je kinderen.

Een boxspring 180×200 met opbergruimte

Een 180×200 opberg boxspring is echt een slimme en handige aankoop. Wil je graag gemakkelijk je kamer opgeruimd houden? Dan ben je bij Boxspring Gekte op de juiste plek! Zeker met deze grotere bedden wordt er zoveel opslagruimte aangeboden. Bij Boxspring Gekte hebben we de beste 180×200 opberg boxsprings beschikbaar.

Elektrische boxspring 180×200

Als een boxspring met opbergruimte je nog niet overtuigt, misschien kunnen onze elektrische 180×200 boxsprings dat wel. Als je toch al gaat voor een luxe ruim bed, waarom doe je het dan niet in een keer goed? Met een elektrische 180×200 boxspring van Boxspring Gekte maak je je slaapkamer echt comfortabel.

Wat is er nou zo ideaal aan elektrische boxsprings? Elektrische boxsprings brengen gemak en comfort! Met één druk op de knop kun je gemakkelijk rechtop gaan zitten, dit geldt natuurlijk ook als je de elektrische boxspring weer plat wilt hebben. Deze bedden zijn ideaal voor iedereen, zeker als je wat extra hulp nodig hebt om uit bed te komen kunt gebruiken.