Opberg boxsprings

Er is niks fijner om je spullen in kwijt te kunnen dan een opberg boxspring! Houd je kamer opgeruimd en je spullen uit de weg met deze handige bedden. Bekijk snel het assortiment opberg boxsprings van Boxspring Gekte en vind de perfecte boxspring voor jouw slaapkamer!

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Opberg boxsprings bij Boxspring Gekte

Een opberg boxspring is echt een slimme aankoop. Wil je graag gemakkelijk je kamer opgeruimd houden? Dan ben je bij Boxspring Gekte op de juiste plek! Bij Boxspring Gekte hebben we de beste opberg boxsprings beschikbaar. Wij vinden het net zo belangrijk als jij dat je een rustige slaapomgeving hebt, daarom hebben wij speciaal deze boxsprings daarvoor uitgekozen! 

Altijd een opgeruimde kamer met opberg boxsprings

Met een boxspring met opbergruimte ben je er altijd van verzekerd dat je kamer opgeruimd en netjes zal zijn. Deze bedden zijn in het eenpersoons formaat ideaal voor kinderkamers of studentenkamers omdat ze er niet alleen mooi en zacht uitzien, maar omdat ze veel meer ruimte bieden. Berg je winterkleding in de zomer op of het speelgoed van je kinderen wanneer deze niet gebruikt wordt. 

Kleuren en modellen opberg boxpsrings

Bij Boxspring Gekte vinden wij het belangrijk dat je niet alleen een comfortabele boxspring vindt, maar ook een mooie boxspring! Daarom proberen wij ons aanbod divers te houden zodat er voor iedereen wel een opberg boxspring tussen zit. Denk aan eenvoudige grijze boxsprings die zo perfect samenvallen met de rest van je slaapkamer. Een andere leuke optie is een speelse witte of zelfs een roze opberg boxspring! Deze zullen meer kleur en smaak naar je kamer brengen.

Opberg boxsprings maten en materialen

Net zoals bij normale boxsprings zijn er opberg boxsprings in vele formaten. Bij Boxspring Gekte beginnen opberg boxsprings vanaf 90×200 tot wel 200×200! Zo zijn deze opberg boxsprings dus ook ideaal voor kleine kamers met weinig opslagplek, of als je gewoon wat meer rust in je slaapkamer wilt!  We hebben eenvoudige boxsprings in grijs en zwart, maar ook leukere kleuren zoals blauw. Nog niet zeker over welk materiaal in de slaapkamer past? Neem gerust nog even een kijkje in ons assortiment. Wij hebben vele boxsprings van verschillende materialen zoals stof en leer.