Boxspring met opbergruimte

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Boxspring met opbergruimte

Heerlijk lang en breed slapen, maar toch je spullen kwijt kunnen? Ga dan voor de boxspring met opbergruimte. Boxspring Gekte biedt een uitgebreide collectie goedkope boxsprings met opbergruimte. Hoe wij de goedkoopste aanbieder kunnen blijven? En waaruit onze collectie bedden allemaal bestaat? Lees verder en we vertellen je er direct meer over!

De goedkoopste opberg boxsprings

Boxspring Gekte biedt jou de goedkoopste boxsprings met opbergruimte. Door het speciale mechanisme in de box ben je al gauw een stuk meer kwijt. Waar je voor een luxe boxspring met opbergruimte normaal gesproken minimaal €1.000,- betaalt, zijn wij een stuk goedkoper. Onze collectie begint namelijk al bij €399,-. Dit is nog geen twijfelaar, maar een enkele boxspring met opbergruimte.

Onze minimalistische, online manier van werken maakt dat we onze bedden zo goedkoop kunnen bieden. Zo vind je ons niet terug op de dure meubelboulevards en hebben wij ook geen enkele enorme showroom. Ons personeelsbestand is bovendien klein: alleen gespecialiseerde adviseurs en geen gladde verkopers. Toch staan wij bekend om onze service. Wil je meer weten over een boxspring met opbergruimte? Dan stel je jouw vraag in de chat en wij helpen je direct verder. We denken met je mee over het formaat, de kleur en de afstemming met de inrichting van jouw slaapkamer. Uiteraard mag je het bed ook eerst uitproberen. Bestel je vandaag nog, dan bezorgen we jouw bestelling gratis thuis. En het allermooiste: je mag tot 60 dagen proefslapen. Ligt de boxspring toch niet lekker genoeg, of is de opbergruimte te klein? Stuur jouw bestelling dan naar ons terug en we storten jouw aankoopbedrag gewoon terug!

Hoe werkt het mechanisme?

De boxspring met opbergruimte is eigenlijk een bed en kast in één. Maar hoe werkt het mechanisme van de opbergbox? Heel simpel!

Aan de rand van de box zit een lus. Wanneer je hier aan trekt, zorgt het mechanisme ervoor dat de matrassen naar boven klappen. Hierdoor opent zich de opbergruimte. Door het veermechanisme hoef je de boxspring niet zelf open te houden, dit gebeurt automatisch. Bovendien werkt het mechanisme door middel van een zijopening. Hierdoor kun je overal gemakkelijk bij, zowel voor het opbergen van spullen als het weer pakken ervan.

Boxsprings met opbergruimte in verschillende kleuren en maten

Boxspring Gekte biedt jou boxsprings in alle kleuren en maten. Zo ook voor onze varianten met opbergruimte. Denk hierbij onder andere aan:

Wat de boxsprings zo handig maakt, is dat je er verrassend veel spullen in kwijt kunt. Dit bespaart weer ruimte voor de rest van de kamer, waardoor je een nog groter (langer of breder) bed kunt nemen. Om je een idee te geven van de hoeveelheid opbergruimte, hebben we hieronder diverse modellen voor je verwerkt. Achter ieder formaat staat de gemiddelde hoeveelheid opbergruimte, uitgedrukt in liter:

Dit is nog exclusief de langere boxsprings. De inhoud van deze modellen zal alleen nog maar groter zijn. Wil je jouw kamer efficiënt inrichten? Ga dan voor de boxspring met opbergruimte!

Bekijk ook onze aanbiedingen

We doen onze naam graag eer aan. Daarom hebben wij een wekelijkse ‘Gekte’. Elke week updaten wij ons assortiment en werken wij onze aanbiedingen bij. Koop je een luxe boxspring met opbergruimte in de outlet? Dan kan jouw korting tot wel 73(!)% oplopen. Met deze variant bespaar je niet alleen een hoop ruimte, maar ook een hoop geld. Houd onze sale-pagina goed in de gaten en wie weet lig jij binnenkort wel op jouw favoriete bed!

Bestel vandaag nog jouw boxspring met opbergruimte

Koop jouw boxspring vandaag nog bij Boxspring Gekte. Onze varianten met opbergruimte zijn al vanaf €399,- beschikbaar. We bezorgen jouw bestelling gratis thuis, waarna je tot wel 60 dagen kunt proefslapen. Bestel jouw boxspring met opbergruimte daarom vandaag nog en krijg het bed van jouw dromen!