Boxsprings 140x200 kopen

Goede nachtrust begint bij een comfortabele 140×200 boxspring, zeker met die van Boxspring Gekte! Op zoek naar een boxspring in een compact, maar toch comfortabel formaat? Bekijk dan zeker ons assortiment 140×200 boxsprings!

Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

140×200 boxspring kopen? Bekijk de collectie van Boxspring Gekte

Verlang je naar een goede nachtrust op een comfortabele boxspring? Bij Boxspring Gekte heb je de keuze uit een breed assortiment betaalbare boxsprings van 140×200. Een 140×200 boxspring is ideaal voor kleine slaapkamers waar je alleen lekker breed wilt liggen of juist knus met z’n tweeën. Je kunt de boxsprings van Boxspring Gekte in diverse kleuren en materialen aanschaffen, zodat je nieuwe boxspring perfect past bij de uitstraling van jouw slaapkamer!

Of je nou op zoek bent naar een compacte eenpersoons boxspring of een ruime King Size boxspring, bij Boxspring Gekte hebben we alle opties op een rijtje gezet voor onze klanten. Dit om altijd hoge kwaliteit te garanderen! Je bed is natuurlijk het belangrijkste wat er is. Bestel vandaag nog je 140×200 boxspring!

Voordelen van 140×200 boxsprings

Boxsprings hebben naast hun diverse en veelzijdige ontwerp ook veel andere voordelen. Wanneer je wat extra ondersteuning nodig hebt, of gewoon nog iets lekkerder wilt liggen dan bij een 90×200 boxspring, zijn deze 140×200 boxsprings echt ideaal. Niet alleen heb je lekker veel ruimte met de 140×200 boxspring, maar deze boxsprings zijn ook echt over nagedacht. Omdat boxsprings met matras en al komen weet je dat dit matras goed bij je bed past. De matras van je boxspring biedt de ondersteuning die je nodig hebt. Bovendien is de hoogte van een boxspring ideaal om in en uit te stappen.

Nog niet overtuigd? Dan is het misschien handig om te weten dat een boxspring makkelijk 20 jaar mee gaat, en zeker meer met goed onderhoud! Met de boxsprings van Boxspring Gekte heb je gegarandeerd jarenlang plezier!

Onderhoud 140×200 boxsprings

Ben je benieuwd hoe je jarenlang plezier van je 140×200 boxspring kan hebben? Er zijn een aantal manieren om hier zeker van te zijn. Omdat boxsprings vele onderdelen hebben zijn er wel meerdere stappen om ze goed te onderhouden.

  • Zet het je bed niet in direct zonlicht! Zo voorkom je verkleuren van het stof van je bed
  • Wanneer je je kamer stofzuigt, vergeet dan niet het stof van je bed ook even mee te nemen! Haal vervolgens even een licht vochtige doek over het stof of leer. Zo haal je alle haren, stof en andere troepjes van het stof af. 
  • Heb je een vlek die je er niet uit krijgt? Bel een professioneel bedrijf om je boxspring goed te reinigen

Te lang voor 140×200 boxsprings?

Is een boxspring van 140×200 net iets te kort? Dat kan natuurlijk. Daarom hebben wij bij Boxspring Gekte ook de opties voor 140×210 en 140×220 boxsprings. Dit geldt ook voor de 

160×220 en 180×220! Meet goed de ruimte op in je slaapkamer om te kijken of het bed wel goed past. Houd rekening met de loopruimte en de gehele look van je kamer.