140x200

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Boxspring 140×200

Is jouw kamer niet al te ruim? Maar wil je wel profiteren van een ruim bed? Dan zijn onze boxsprings van 140 bij 200 perfect voor jou. Boxspring Gekte biedt een ruim assortiment A-kwaliteit bedden. En dat bieden we tegen absolute bodemprijzen. Hoe wij deze boxsprings zo goedkoop kunnen bieden? En waarom je een boxspring hier moet kopen? Lees hieronder verder en we vertellen je er meer over!

Enkel de goedkoopste 140×200 bedden

Boxspring Gekte biedt jou enkel de goedkoopste boxsprings van 140×200. Wij hebben geen enorme showrooms met gewiekste verkopers, maar werken enkel online. Onze kracht zit hem in het minimalisme, onze eerlijke klantenservice en daarmee onze absolute bodemprijzen. Wist je namelijk dat je al vanaf €490,- een nieuwe boxspring in dit formaat kunt kopen?! Dit is meer dan 50% goedkoper dan bij iedere andere aanbieder met dezelfde kwaliteit.

Goedkope boxsprings: het klinkt allemaal erg leuk. Maar ik wil wel weten waarop ik slaap! Zo kan het namelijk zijn dat 140 cm te breed is, 200 cm te lang is, het materiaal niet lekker is, of dat de kleur simpelweg niet in het interieur past. Hier hebben we een oplossing op: 60 dagen proefslapen! Je kunt bij ons niet in de winkel testen. En daarom brengen wij de winkel naar jou toe. We leveren de boxspring gratis bij jou af, waarna je tot 2 maanden gratis kunt slapen hierop. Ben je namelijk niet tevreden, dan kun je jouw bed gewoon terugsturen en sturen we het juiste formaat naar je op.

Perfect voor in een smalle slaapkamer!

De boxsprings van 140 cm bij 200 cm zijn onze smalste tweepersoons boxsprings. Dit maakt ze ideaal voor in smalle ruimtes. Je zou dit formaat ook wel een twijfelaar kunnen noemen. Het enige waarin onze boxsprings verschillen van echte ‘twijfelaars’ is het feit dat je twee boxspring bedden onder jouw topper hebt. Slaap je alleen? Dan geniet je van zeeën van ruimte. Slaap je met jouw partner? Ook dan is de boxspring knus en ruim genoeg. Toch is het zaak dat je de juiste boxspring van 140×200 vindt. Dit doe je natuurlijk bij Boxspring Gekte!

Jouw 140×200 boxspring vind je bij Boxspring Gekte

In onze online beddenwinkel vind je het beste assortiment boxsprings van 140×200. Maak de keuze uit talloze modellen, in diverse vormen, stijlen, maten en prijsklassen. Daarbij kun je kiezen uit diverse kleuren en stofsoorten. Niet alleen het formaat is namelijk van belang; de look and feel van jouw bed zijn minimaal net zo belangrijk. Het is wel de bedoeling dat je er de komende 10 jaar in blijft slapen!

Zoals gezegd, bieden we boxsprings in alle vormen en maten. Te beginnen met onze elektrisch verstelbare boxsprings. Deze zijn namelijk ook verkrijgbaar vanaf een breedte van 140cm. Met een druk op de knop zit je rechtop om tv te kijken of een boek te lezen. Voor een stukje extra comfort kun je zelfs het voeteneinde nog een stukje omhoog doen.

Vind je de 140×200 boxsprings toch te smal? We bieden diverse andere twijfelaars en tweepersoons boxsprings:

Is de breedte goed, maar ben je simpelweg te lang? Ook dan bieden we diverse opties:

Bestel vandaag nog jouw boxspring!

Bestel je vandaag nog jouw 140×200 boxspring? Dan profiteer je van unieke kortingen. De kortingen voor dit formaat bed loopt namelijk op tot wel 67%! Daarbij leveren we hem gratis bij je af en kun je tot wel 60 dagen gratis proefslapen. Zit je met vragen over het juiste formaat, de kleur of toch de stijl? Onze klantenservice adviseert je graag, zodat jij 100% goed zult slapen. Bestel vandaag nog jouw boxspring van 140 bij 200 bij Boxspring Gekte!