Twijfelaar boxsprings

Heb je een krappe slaapkamer, maar wil je toch lekker comfortabel kunnen slapen? Dan is een twijfelaar boxspring voor jou! Voor de beste prijzen en meest comfortabele boxsprings weet je dat je goed zit bij Boxspring Gekte. Meer weten over onze goedkope bedden? Lees dan hieronder verder!

PRIJS
  KLEUR

   Toont alle 2 resultaten

   Twijfelaar boxsprings van Boxspring Gekte

   Bij Boxspring Gekte staat goede nachtrust en betaalbare prijzen centraal! Je vind hier geen verkopers in de winkel rondlopen. Je kunt bij ons namelijk enkel online, via de webshop bestellen. Waarom kiezen wij hier voor? Op deze manier besparen we enorm! Hierdoor zijn onze boxsprings tot wel 70% goedkoper zijn dan bij andere aanbieders. Al vanaf €490,- heb je een nieuwe twijfelaar boxspring bij Boxspring Gekte.

   Twijfelaar boxspring: het perfecte tussenmodel

   De twijfelaar boxspring wordt ook wel het perfecte tussenmodel genoemd. Waarom? Omdat het net iets lekkerder ligt dan een eenpersoons boxspring, maar niet zoveel ruimte in beslag neemt als een tweepersoons boxspring. Bij een eenpersoons boxspring kom je al snel ruimte tekort. Als je je omdraait, lig je al op de rand van het bed en met een partner pas je niet samen in bed. Een tweepersoons boxspring daarentegen is al gauw veel te breed voor kleinere slaapkamers. Hierdoor kan je geen ruimte meer overhouden voor een nachtkastje of andere meubels!

   Te lang voor een twijfelaar boxspring?

   Is een standaard twijfelaar boxspring net iets te kort voor jou? Dat kan natuurlijk, zeker in Nederland waar de gemiddelde lengte best hoog zit. Het is natuurlijk niet comfortabeler wanneer je over het bed heen hangt met je voeten. Daarom hebben wij bij Boxspring Gekte ook de opties voor 140×210 boxsprings en 140×220 twijfelaar boxsprings! Zo weet je zeker dat je elke nacht comfortabel op bed ligt. Houd wel rekening met de loopruimte en de sfeer en kleuren van je kamer!

   Voordelen van twijfelaar boxsprings

   Boxsprings zijn niet alleen veelzijdig, maar ze bieden ook tal van andere voordelen. Als je wat extra ondersteuning nodig hebt, of gewoon lekkerder wilt liggen dan op een standaard 90×200 boxspring, dan zijn de twijfelaar boxsprings echt ideaal. Met zo’n boxspring heb je niet alleen lekker veel ruimte, maar ze zijn ook nog eens goed doordacht. Omdat boxsprings met matras en al komen, weet je zeker dat het matras perfect bij je bed past en de nodige ondersteuning biedt. Bovendien maakt de hoogte van een boxspring het makkelijk om in en uit bed te stappen.

   En als je nog niet overtuigd bent, is het goed om te weten dat een twijfelaar boxspring gemakkelijk 20 jaar meegaat, en zelfs langer bij goed onderhoud! Met de boxsprings van Boxspring Gekte ben je dus verzekerd van jarenlang plezier!