Eenpersoons boxsprings

Op zoek naar een eenpersoons boxspring? Bij Boxspring Gekte hebben wij alle soorten en maten eenpersoons boxsprings. Ideaal voor kleine kamers waar nog wel een comfortabel en mooi bed in moet! Vind jouw eenpersoons boxspring vandaag nog bij Boxspring Gekte!

PRIJS

  Toont alle 4 resultaten

  Eenpersoons boxspring kopen bij Boxspring Gekte

  Bij Boxspring Gekte vind je een uitgebreid assortiment aan eenpersoons boxsprings, perfect voor wie op zoek is naar een comfortabel en ruimtebesparend bed. Wij vinden het belangrijk dat wij een goede keuze voor al onze klanten beschikbaar hebben, daarom is ons assortiment ook breed! 

  Of je nou op zoek bent naar een compacte eenpersoons boxspring van 80×200 of 90×200, wij hebben het allemaal. Heb je misschien toch nog een beetje extra ruimte over? Overweeg dan om een twijfelaar te nemen voor een beetje extra ligruimte. 

  Eenpersoons boxspring of bed kopen?

  Wat is nou het verschil tussen een boxspring en een bed? Een boxspring bestaat uit verschillende delen, terwijl je bij een bed alles zelf moet aanschaffen. De keuze tussen een boxspring en een normaal bed is belangrijk voor jouw nachtrust. Boxsprings bieden luxe en comfort, maar kunnen iets duurder zijn. Normale bedden zijn eenvoudiger en flexibeler, vaak goedkoper, maar gewoon echt niet zo comfortabel als een eenpersoons boxspring. Wat je ook kiest, het belangrijkste is dat je bed bijdraagt aan een goede nachtrust.

  Voordelen eenpersoons boxspring

  Naast dat onze eenpersoons boxsprings er altijd prachtig uitzien, hebben ze ook vele andere voordelen! Boxsprings zorgen voor echt volledige ondersteuning van je lichaam, dit omdat een boxspring, in tegenstelling tot een normaal bed, professioneel is samengesteld. Laag voor laag! Niet alleen voelt het lekker om op te liggen, in en uit bed stappen wordt ook gemakkelijk door de comfortabele hoogte van het bed.

  Het beste aan deze eenpersoons boxsprings? Met liefde gaat een boxspringbed makkelijk 25 jaar mee. Met een Eenpersoons boxspring van Boxspring Gekte heb je dus jarenlang een goede nachtrust!

  Eenpersoons boxsprings kleuren en materiaal

  Bij Boxspring Gekte hebben we boxsprings in alle kleuren en materialen. Wil je een bed dat een beetje opvalt? Kijk dan naar onze stoffen eenpersoons boxsprings in de kleuren roze of blauw! Is dat net iets te kleurrijk? Wit is dan ook een goede optie. Als je op zoek bent naar iets subtieler is misschien een vegan leren zwarte boxspring wel een optie. Neem gerust de tijd om ons assortiment te bekijken.