Boxsprings 140x220 kopen

Op een 140×220 hoef je je nooit zorgen te maken over ruimte! Op zoek naar een boxspring waar je genoeg beenruimte hebt, maar die niet te veel ruimte in beslag neemt? Bekijk dan zeker ons assortiment 140×220 boxsprings en ontdek echt comfort!

Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

140×220 boxspring kopen bij Boxspring Gekte

Wil je goede nachtrust op ook nog eens een prachtige boxspring? Bij Boxspring Gekte hebben we vele soorten boxsprings. Een 140×220 boxspring is ideaal wanneer je toch een iets langer bed nodig hebt. Je kunt de 140×220 boxsprings bij Boxspring Gekte gratis bestellen! Bekijk snel ons assortiment met alle kleuren en designs die je je maar kan bedenken en geniet al snel van je nieuwe 140×220 boxspring!

Lange boxspring van 140×220

De boxspring met een lengtemaat van 220 cm is speciaal voor langere mensen gemaakt. De gemiddelde Nederlander is dan ook heel lang. Met een normaal formaat boxspring betekent dit dat de gemiddelde Nederlandse man met zijn voeten over de rand van een bad kan komen te zitten. Doordat onze boxsprings van 140×220 verlengd zijn, hebben ze het perfecte formaat voor jou zodat je niet steeds op je positie hoeft te letten. Draai je comfortabel heen en weer zonder zorgen!

Hoog kwaliteit 140×220 boxsprings voor een lage prijs

Niet voor niets zijn wij aanbieder van de goedkoopste 2-persoons boxsprings. Hierdoor zijn wij dubbel zo goedkoop als vrijwel iedere andere aanbieder. Toch kan het ook nog gekker (onze naam zegt het al). We stunten namelijk wekelijks met onze prijzen. Hierdoor kun je genoeg 2-persoons boxsprings in de aanbieding vinden. De kortingen kunnen daarbij oplopen tot boven de 70%. Houd onze online beddenwinkel dan ook wekelijks in de gaten, want wellicht zit ook jouw favoriete bed er volgende week wel bij!