Elektrische boxsprings

Met een elektrische boxspring ben je er zeker van dat je de juiste keuze maakt. Bepaal zelf de hoogte en vorm van je bed met enkel een druk op de knop! Ontdek snel de elektrische boxsprings van Boxspring Gekte en ervaar echte luxe.

Toont alle 2 resultaten

Elektrische boxspring kopen bij Boxspring Gekte

Een elektrische boxspring is zeker geen goedkope aankoop, daarom is het belangrijk om de juiste voor jou te kiezen. Een elektrische boxspring van hoge kwaliteit kopen is het zeker waard wanneer je voor kwaliteit gaat! Daarom hebben wij bij Boxspring Gekte alleen de beste elektrische boxsprings beschikbaar. Wij waarderen jouw nachtrust net zoveel als jij dat doet!

De goedkoopste elektrische boxsprings

Nergens koop je goedkoper een elektrisch verstelbare boxspring dan bij Boxspring Gekte. In onze online beddenwinkel heb je namelijk onder de €1.000,- een elektrische boxspring!

Een elektrische boxspring kan nog zo goedkoop zijn, hij moet vooral lekker liggen. Je moet er namelijk de komende jaren mee doen. Om deze reden bezorgen we jouw bestelling gratis thuis. Dit is niet alles. We bieden jou de mogelijkheid om tot 60 dagen gratis proef te slapen. Ben je binnen de gestelde termijn van 60 dagen niet tevreden over jouw aankoop? Dan kun je de elektrische boxspring gewoon terugsturen. Na ontvangst storten we jouw geld gewoon terug!

Verstelbare elektrische boxspring

Wat is er nou zo ideaal aan elektrische boxsprings? Naast alle fysieke voordelen biedt een elektrische boxspring nog andere voordelen. Elektrische boxsprings zorgen namelijk voor gemak en comfort! Met één druk op de knop kun je gemakkelijk rechtop gaan zitten, dit geldt natuurlijk ook als je de elektrische boxspring weer plat wilt hebben. Omdat het bed gemakkelijk te verstellen is, is hij geschikt voor iedereen, zeker als je wat moeite hebt om uit bed te komen! Het belangrijkste kenmerk van een elektrische boxspring is dat het bed verstelbaar is aan zowel het hoofdeinde als het voeteneinde. Dit helpt je bij het creëren van de perfecte slaaphouding gedurende de nacht. 

Elektrische boxsprings maten en materialen

Net zoals bij normale boxsprings komen elektrische boxsprings in vele formaten. Elektrische boxsprings bij Boxspring Gekte beginnen vanaf 140×200 tot wel 180×220! Ook deze bedden passen dus goed in elke slaapkamer. Vind de juiste formaat elektrische boxspring vandaag nog bij Boxspring Gekte.