Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Waarom boxspring kiezen

Een veelgestelde vraag bij Boxspring Gekte is ‘Waarom boxspring kiezen?’. Het antwoord op de vraag is voor ons heel simpel. U ervaart meer slaapcomfort en de hogere instap is ook erg fijn! Maar er zijn meerdere reden waarom een boxspring kopen een goed idee is. Welke redenen er zijn, leest u op deze pagina.

Kiezen voor een boxspring

Er is niet één specifieke reden om te kiezen voor een boxspring. Maar toch is meer dan 70% van de verkochte bedden tegenwoordig een boxspring, en dat is natuurlijk niet zomaar. Een boxspring bed kent vele voordelen, maar de meest uitgedragen is toch wel het ligcomfort wat een goede boxspring biedt aan uw lichaam. Dit komt doordat een boxspring vaak een dubbele en soms zelfs driedubbele ondersteuning biedt. Dit komt door de veren in de box met daar bovenop nog een matras en soms ook nog een topmatras. Eigenlijk ligt u dus op twee matrassen. Deze combinatie zorgt voor extra slaapcomfort.

Is een boxspring goed voor de rug?

Zoals gezegd biedt een boxspring erg veel ligcomfort. Dit betekent dat een boxspring dus ook goed voor de rug is. Er zijn ook elektrische boxsprings, welke verstelbaar zijn bij het hoofd- en voeteinde. Hierdoor kan de boxspring omhoog komen waardoor u eenvoudiger uit bed kunt stappen als u last heeft van uw rug. Daarbij is een boxspring vaak ook hoger dan een ‘gewoon’ bed door de dubbele matrassen. Heeft u last van uw rug? Ga dan voor een elektrisch verstelbare boxspring van Boxspring Gekte.

Waarom boxspring kopen?

Bent u nog niet overtuigd waarom u een boxspring zou moeten kopen? Een boxspring kopen bij Boxspring Gekte zorgt dat u profiteert van de voordelen die een boxspring biedt, zoals de hoogte en het extra ligcomfort tegen een scherpe prijs. Ook wanneer u beperkte ruimte heeft biedt een boxspring kopen uitkomst. Wanneer u een boxspring zonder hoofd- of voetbord heeft, is een boxspring niet groter dan het matras dat er op ligt. Nu u weet waarom een boxspring kopen een goed idee is, hoeft u niet langer te wachten. Bekijk het assortiment van Boxspring Gekte en bestel uw nieuwe boxspring.

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?