Show sidebar

Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Prijs

Modern London

Modern Amsterdam

Modern Paris

Modern Brussel

Modern NY

Elektrische Modern London

1.299,00 1.099,00
Opties selecteren

Elektrische Modern Amsterdam

1.299,00 1.099,00
Opties selecteren

Elektrische Modern Paris

Elektrische Boxspring Brussel

1.299,00 1.099,00
Opties selecteren

Elektrische Modern NY

Gustavo COMFORT boxspring

Istanbul COMFORT Boxspring

Boxsprings

Boxsprings worden steeds populairder, ongeveer zeven van de tien verkochte bedden zijn een boxspring. De populariteit van de boxspring bedden komt door de verschillende voordelen die een box spring bed biedt. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten boxsprings, van tweepersoons tot eenpersoons in verschillende maten. Een goede boxspring bestaat vaak uit een simpel ontwerp met een hoge ergonomische kwaliteit. Wilt u een boxspring kopen? Kijk dan tussen de boxsprings van Boxspring Gekte. 

Hoe zijn boxsprings opgebouwd?

Boxsprings zijn opgebouwd uit drie hoofdonderdelen, in meeste gevallen vier. De drie hoofdonderdelen zijn de box, het matras en het hoofdbord en in meeste gevallen komt er nog een topmatras bij. De box is het onderstel van boxspring bedden. De box kan op twee verschillende manieren zijn opgebouwd, alleen uit houten frame of met veren erin. Met veren in de box zijn er ook weer twee mogelijkheden, met bonellveren of met pocketveren. De box zorgt voor de eerste laag comfort en ondersteuning van boxsprings. Bovenop de box liggen nog een matras en in bijna gevallen ook nog een topper. Een boxspring matras is doorgaans gevuld met pocketvering.

De hoogte van een box spring bed hangt af van de pootjes, de box, het matras en de topper die worden gekozen. De hoogte van boxsprings is door de opbouw van het bed vaak wel een stuk hoger dan normale bedden. Dit maakt het in- en uitstappen een stuk comfortabeler.

Soorten boxspring bedden

Er zijn veel verschillende soorten boxspring bedden. Naast de verschillende soorten onderstellen zijn er ook verschillende maten, die verschillen van een eenpersoons tot een tweepersoons boxspring. Zo kunt u kiezen voor een bed van 90×200 cm voor een persoon of voor grotere bedden van 200×200 cm of 180×220 cm. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere wens wel een box spring bed te vinden is, of u nou lang bent of graag een breed bed heeft. Bij Boxspring Gekte kunt u terecht voor bedden van 140×200 cm, 160×200 cm en 180×200 cm en nog veel meer maten.

Naast de verschillende maten en onderstellen zijn boxsprings op nog een onderdeel te onderscheiden, namelijk of de bedden elektrisch verstelbaar zijn. U kunt kiezen voor een vlakke boxspring of voor elektrisch verstelbaar. Bij dit type boxspring bedden kunnen het hoofd- en voeteneinde elektrische versteld worden zodat u zo comfortabel mogelijk kan liggen.

Direct ons assortiment boxsprings bekijken 

Bekijk nu het assortiment boxsprings van Boxspring Gekte en bestel het box spring bed dat bij uw wensen past.