Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Wat is de beste boxspring?

Het aanbod in boxsprings is groot maar wat is de beste boxspring? De beste boxspring sluit helemaal aan bij jouw wensen. Er zijn verschillende factoren die bepalen wat de beste boxspring is. Deze factoren verschillen per persoon en de wensen en behoeftes van deze persoon. Dit zorgt er voor dat de beste boxspring voor iedereen verschillend kan zijn. Wat het beste boxspring bed voor jou kan zijn, lees je hieronder.

Wat zijn de beste boxspring bedden?

De beste boxspring bedden hebben een box die gevuld is met pocketveren met daarop een matras die bij de persoon past. Dit hardheid van het matras ligt aan het gewicht van de persoon die er op ligt. Dit kan er voor zorgen dat jij en je partner verschillende matrassen nodig hebben als er een verschil in lichaamsgewicht is. Een elektrische boxspring geeft daarbij nog extra comfort. Door het hoofdeinde omhoog te kunnen bewegen, kan je op een ergonomische manier tv kijken of lezen, zonder dat je jouw lichaam in allerlei posities moet wringen.

Welke boxspring is het beste?

Welke boxspring het beste is, verschilt dus erg per persoon. Na rondvraag bij Boxspring Gekte zijn er dan ook verschillende boxsprings uitgekomen toen we hier naar vroegen. De elektrische Dreamhouse boxspring werd wel het vaakst genoemd. Deze boxspring is elektrisch verstelbaar, heeft pocketveren als vulling van de box en beschikt over een gesplit topmatras. Ben je langer dan de gemiddelde mens, dan kan een boxspring van 210 of 220 centimeter lang voor jou de beste keuze zijn. Dit zorgt ervoor dat je niet meer met koude voeten komt te liggen in de winter.

Bekijk het assortiment van Boxspring Gekte en vind het beste boxspring bed dat bij jouw wensen aansluit! Ook voor jou zit het beste boxspring bed in onze collectie, het moet alleen nog door jou gevonden worden door!

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?