Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Hebben jullie boxspring kopen tips?

Er zijn diverse boxspring kopen tips. Wij hebben al eerder een blog geschreven over het kopen van de perfecte boxspring. Het is belangrijk om een goede boxspring te kopen omdat je veel tijd hierin doorbrengt. Ter uitbreiding van ons blog hebben we nog wat boxspring kopen tips voor je op een rij gezet.

Persoonlijke voorkeuren

Onze eerste tip voor het kopen van een boxspring is het bedenken van de eigen persoonlijke voorkeuren. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de afmeting van je bed en de plek waar het bed komt te staan. Andere punten waar je op moet letten zijn het matras, de topper en natuurlijk het beschikbare budget. Natuurlijk kan je ervaringen inwinnen en tips krijgen voor een boxspring kopen van bijvoorbeeld familie of kennissen maar iedereen heeft zijn of haar eigen persoonlijke wensen. Hecht dus niet al te veel waarde aan de ervaring van anderen. Daarnaast kan je ook op het internet eindeloze ervaringen inwinnen.

Proefslapen

Een andere belangrijke tip voor het kopen van een boxspring is om te gaan voor een aanbieder die proefslapen aanbiedt. Bij Boxspring Gekte krijgt je maar liefst de mogelijkheid om 60 dagen te proefslapen, terwijl anderen vaak maar 30 dagen aanbieden. Na pas 6 tot 8 weken ben je gewend aan een boxspring en weet je of dit lekker ligt. Dit is dan ook de reden dat wij voor 60 dagen proefslapen hebben gekozen. Wij hebben misschien geen winkel maar die vijf minuten die je daar op een bed doorbrengt geven dan ook geen garantie dat je ook lekker slaapt op het bed.

Andere boxspring kopen tips

Andere boxspring kopen tips zijn onder andere het goed letten op het design en met name het hoofdbord. Bij veel boxsprings steekt het hoofdbord aan de zijkant nog wat uit waardoor het bed in zijn totaliteit nog breder is. Als je een kleinere kamer hebt is het zeer belangrijk om hierop te letten zodat je zeker weet dat het bed wel gewoon naar binnen kan.

Met deze tips kan je aan de slag om een boxspring te kopen. Bekijk gelijk even het assortiment van Boxspring Gekte als je hier toch bent.

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?