Dekbedovertrek

Ben je op zoek naar goedkope dekbedovertrekken? Bij Boxspring Gekte vindt je diverse hotel dekbed overtrekken in luxe kleuren voor op jouw boxspring.

Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: 140 x 220 cm, 200 x 220 cm en 240 x 220 cm. Hierdoor passen ze op zes verschillende formaten dekbedden. Ook de dekbedden van 140 x 200 cm, 200 x 200 cm en 240 x 200 cm passen namelijk in de goedkope dekbedovertrekken. Bovendien zijn ze al te koop vanaf €16,95.

Goedkope dekbedovertrekken

Onze goedkope dekbedovertrekken zijn al verkrijgbaar vanaf €16,95. Met een dekbed overtrek van Boxspring Gekte creëer je een luxe sfeer dankzij de uitstraling van het overtrek. Wij kunnen deze overtrekken voor zo’n gunstige prijs aanbieden dankzij onze focus op online en het gebruikte materiaal. Micropercal voelt net zo zacht als katoen, alleen is een stuk goedkoper. Daarnaast heeft het nog de volgende eigenschappen: licht van gewicht, sterk, soepel vallend, strijkvrij, rekbaar, vochtregulerend, krimpvrij, vormvast, goed te reinigen en sneldrogend. Het enige nadeel is dat het sneller slijt doordat de stof wat dunner is. Maar hier is een oplossing voor! Koop twee dekbedovertrekken en wissel regelmatig. Hierdoor doe je langer met de goedkope dekbedovertrekken, en vanwege de lage prijs ben je misschien nog wel minder kwijt voor twee micropercal dekbedovertrekken dan wanneer je voor een katoenen variant gaat.

Kies de kleur van jouw goedkope dekbedovertrek en bestel snel zodat je er binnenkort onder kunt liggen!