Boxspring Compleet

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Complete boxspring

Een boxspring met alles erop en eraan kopen? Ga dan voor de complete boxspring. De boxsprings van Boxspring Gekte zijn van alle gemakken voorzien: een of twee boxen, pootjes, topper, hoofdbord en eventueel andere accessoires. En het allermooiste? Onze complete boxsprings zijn meer dan de helft goedkoper dan bij andere aanbieders. Hoe dit mogelijk is? We vertellen je er hieronder meer over!

Wat is een complete boxspring?

Voordat we je meer vertellen over wie wij zijn en wat wij doen, gaan we dieper in op de complete boxspring. Want wat is het eigenlijk? Uit welke onderdelen bestaat het? En waarom verkies je een boxspring boven een ‘normaal’ bed met lattenbodem?

Een ‘complete’ boxspring komt van de officiële benaming: een boxspring-combinatie. Een boxspring is namelijk alleen maar de ‘box’, oftewel de bedbodem. Wanneer men spreekt over een complete boxspring, bestaat dit uit een aantal onderdelen:

  • De box
  • De pootjes of ander onderstel
  • Het topdekmatras
  • Het hoofdeinde en/of voeteneinde

Een boxspring heeft vele voordelen ten opzichte van een bed. Zo bestaat de bodem niet uit latten, maar is het een beklede bak. Hierin bevindt zich een vering en/of opvulmateriaal. Dit maakt dat de boxspring beter ademt, steviger is en dat je vele malen lekkerder slaapt. Ga jij bovendien voor een complete boxspring, slaap je niet alleen lekkerder, maar profiteer je van nog meer comfort.

Kortom: ga voor een boxspring en niet voor een normaal bed. Maar profiteer wel van de unieke aanbiedingen bij Boxspring Gekte!

Complete boxsprings in alle vormen en maten

Een complete boxspring is van alle gemakken voorzien. Toch is het niet een kwestie van online bestellen en wachten totdat deze wordt thuisbezorgd. Want hoe lang wil je dat jouw bed is? Wat is de ideale breedte? Een boxspring met opbergruimte of toch een dichte box? En wil je een vlakke of een elektrisch verstelbare boxspring? Ga je liever voor een 1-persoons2-persoons of toch een twijfelaar? Gelukkig bestaat onze collectie uit talloze modellen:

De goedkoopste complete boxsprings

Boxspring Gekte biedt jou de goedkoopste complete boxsprings. Wij bieden jou meer dan andere beddenwinkels, maar dan voor minder geld. Zo zul je ons niet zien op dure meubelboulevards.Ook hebben wij geen showrooms zo groot als loodsen, met daarin tientallen werknemers. Wij werken enkel online en op die manier zijn we dubbel zo goedkoop als een ander.

Dat wij onze complete boxsprings zo goedkoop bieden, betekent niet dat we aan service inleveren. Sterker nog: onze klantenservice staat bekend om haar adequate reactie en volledige hulp. Zit je met een vraag over een bepaald model, kleur of formaat? Wij helpen je graag hiermee verder!

Toch wil je een nieuw bed het liefst even testen voordat je hem mee naar huis neemt. Wat nou als je dit testen thuis zo kunnen doen? WIj bezorgen de boxspring namelijk gratis aan huis. Je mag hier vervolgens tot 60 dagen gratis op proefslapen. Ben je toch niet tevreden over jouw nieuwe bed, dan kun je de boxspring terugsturen en storten we jouw aankoopbedrag gewoon terug!

Complete boxsprings in de aanbieding

Boxspring Gekte is niet alleen de goedkoopste. We stunten namelijk wekelijks met onze prijzen, waardoor je nóg minder hoeft te betalen. Onze boxsprings in de aanbieding zijn namelijk tot meer dan 50% goedkoper dan de normale prijs. En dit bovenop het schijntje dat je al betaalt. Wil je optimaal profiteren van de aanbiedingen? Houd dan onze wekelijkse aanbiedingen in de gaten en wie weet zit jouw favoriete complete boxspring er volgende week wel bij!

Vandaag nog jouw nieuwe boxspring bestellen!

Bestel vandaag nog een complete boxspring bij Boxspring Gekte. De goedkoopste aanbieder, de beste klantenservice, gratis thuisbezorgd en tot 60 dagen proefslapen. Kortom: jouw boxspring koop je hier. Wacht daarom niet langer, bekijk direct ons assortiment en bestel hem vandaag nog!