Boxspring matras

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Boxspring matras

Een boxspring matras is net als de boxspring zelf in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Heb je al een boxspring staan die nog goed is maar is het matras wel aan het eind van zijn levensduur of voldoet je huidige matras niet meer aan je wensen? Bij Boxspring Gekte bestel je eenvoudig een nieuw boxspring matras.

Boxspring matras kopen

Een boxspring matras kopen is niet iets wat je vaak doet, als het goed is. Het is een zoektocht naar het perfecte matras waar je de komende jaren vaak op zal liggen en slapen. Het matras moet dus voldoen aan al je eisen en moet goed liggen. Om het juiste matras te kopen zijn er een aantal factoren waar je goed op moet letten en waar je je keuze op af kan laten hangen.

Soorten boxspring matras

Er zijn verschillende soorten boxspring matrassen te vinden. Het verschil in deze matrassen zit in het materiaal waar het van gemaakt is en of er vering in de matrassen is verwerkt. Niet alle matrassen zijn voor iedereen geschikt. Wij leggen per matras uit voor wie het soort matras wel geschikt is. Voor extra comfort bovenop de onderstaande matrassen kan er ook nog worden gekozen voor een topmatras. Dit geeft nog extra ondersteuning en ligcomfort.

Polyurthaan matras

De eerste optie is een polyurthaan matras. Dit kan een boxspring matras zijn van koud- of traagschuim. Deze typen kenmerken zich door een goede ventilatie en vochtregulatie en het matras past zich goed aan het lichaam aan. Dit matras is geschikt voor verstelbare bedden. De boxspring matrassen van polyurthaan zijn goed voor mensen die het snel warm krijgen in bed of tijdens het slapen. Daarnaast kan traagschuim zich vormen naar het lichaam voor extra ondersteuning.

Binnenvering matras

Een andere mogelijkheid is een binnenvering matras. Dit boxspring matras heeft pocketveren of gewone veren in aan de binnenkant. Deze matrassen zijn meer geschikt voor vlakke boxsprings. Een pocketvering matras biedt meer comfort dankzij de losse veren in katoenenzakjes. Als je een pocketvering matras hebt is het verstandig om het matras regelmatig te keren om kuilvorming tegen te gaan.

Latex- en luchtmatrassen

De laatste mogelijkheid zijn latex- en lucht matrassen. Deze soort past zich makkelijk aan het lichaam en bieden goede ondersteuning voor het lichaam. Daarbij zijn deze matrassen voor zowel vlakke als elektrische boxsprings te gebruiken.

Kiezen van boxspring matras

Nu je weet wat de eigenschappen zijn van de verschillende soorten is het tijd om te kiezen van een boxspring matras. Je zal dan gaan genieten van verhoogd slaapcomfort wat ook de nachtrust zal verbeteren. Bestel jouw nieuwe boxspring matras nu bij Boxspring Gekte.