Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Blog

slaapkamer compleet

Met deze checklist maak je jouw slaapkamer compleet

Als jouw slaapkamer helemaal naar jouw wens is ingericht, dan zul je het meest tot rust komen. Je slaapkamer wordt dan een plek waar je je op je gemak voelt en waar je helemaal jezelf kunt zijn. Maar hoe ziet zo’n persoonlijke slaapkamer eruit? Dit is meer dan een fijne boxspring. Buiten de boxspring is ook het beddengoed en accessoires op de slaapkamer belangrijk. In deze blog lees je meer over alle onderdelen om jouw slaapkamer helemaal compleet te maken.

Fijn bed en mooie nachtkastjes

Natuurlijk is een fijn bed heel belangrijk en eigenlijk vanzelfsprekend om de slaapkamer compleet te maken. Over het algemeen is het bed het middelpunt van de slaapkamer. Er zijn verschillende formaten en soorten waar je voor kunt kiezen. Ga je voor een boxspring met opbergruimte of misschien wel een elektrische boxspring? De keuze is in ieder geval vrij groot.

Maar alleen een mooi bed is natuurlijk niet alles. Nachtkastjes kunnen natuurlijk niet ontbreken. Niet alleen omdat ze mooi zijn, maar ook omdat ze heel handig zijn. Waar moet je anders je nachtlampje, boek en telefoon leggen tijdens het slapen? Naast mooi zijn ze dus ook nog zeer praktisch.

Molton, hoeslaken, dekbed en dekbedovertrek

Om zo lang mogelijk van je bed en matrassen te genieten is het belangrijk om deze te beschermen. En daar zijn een hoeslaken en vooral een molton voor. Tijdens het slapen verliest een mens gemiddeld zo’n anderhalf liter vocht. Gebruik je geen hoeslaken of molton? Dan trekt dit direct in het matras en dat wil je natuurlijk niet.

Maar een molton en hoeslaken is niet het enige wat belangrijk is voor jouw bed. Ook een dekbed en dekbedovertrek zijn belangrijk. Iedereen heeft zijn of haar eigen wensen en behoeftes als het gaat om een dekbed. De ene persoon wil een luchtig en licht dekbed terwijl de ander liever een zwaar en dik dekbed heeft. Bovendien heb je bij dekbedden ook nog de keuze voor een donzen of wellicht katoenen dekbed, voor ieder wat wils. Maar ook je dekbed moet beschermd worden tegen vocht en vuil en een kaal dekbed op jouw boxspring ziet er natuurlijk niet gezellig uit. Daarom gebruik je een dekbedovertrek. Bij het kiezen van een dekbedovertrek kun je gaan voor een effen of een felle print maar er zijn ook vele kleuren te kiezen. Zo maak je jouw slaapkamer nog persoonlijker.

Accessoires

Een kille slaapkamer is natuurlijk niet gezellig. Het is daarom slim om gebruik te maken van leuke accessoires zoals kaarsen, geurstokjes en sierkussens. Ideaal om jouw slaapkamer wat gezelliger te maken. Maar ook een plaid of bedsprei mag eigenlijk niet ontbreken op een bed om meer warmte te creëren.

Met bovenstaande tips maak jij jouw slaapkamer helemaal compleet en zul je helemaal tot rust komen. Zo kun je iedere dag vol met energie starten.

Inhoudsopgave

Anderen bekeken ook

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?