Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Blog

lente slaapkamer

Haal de lente in je slaapkamer

Met het mooie weer van afgelopen weekend kom je al helemaal in de lentesferen. Dit is dus een perfect moment om alvast naar de grote voorjaarschoonmaak toe te werken. Zo’n grote schoonmaak kan ook gepaard gaan met een kleine of grote make-over van je slaapkamer. Geef je slaapkamer een heerlijk frisse voorjaarslook met de tips van Boxspring Gekte.

De grote schoonmaak

Met het mooie weer, het vroege licht worden en de fluitende vogels is er niet meer aan te ontkomen, de lente komt eraan. Het is dan ook de perfecte tijd om jouw warme en donkere winterhol te transformeren tot een gezellige lichte voorjaarshol. Dit begint met een grote voorjaarsschoonmaak waarbij de stoffige winter wordt weggepoetst. Zo komt er ruimte voor de lente, een heerlijk fris seizoen.

Opruimen, opruimen, opruimen

Voordat je begint met de schoonmaak is het verstandig om eerst zo goed mogelijk op te ruimen. Verruil je winterdekbed voor een luchtiger dekbed, berg spullen op die je niet meer nodig hebt of gooi ze zelfs weg. Heb je moeite met dingen weg te gooien? Houd je dan aan de volgende regel: Heb je iets een jaar of langer niet aangeraakt of gebruikt? Dan kun je het verkopen of weggooien. Blijkbaar heb je het niet nodig, anders had je het wel gebruikt in het afgelopen jaar. Beperk de grote schoonmaak niet alleen tot je slaapkamer maar ruim je hele huis op en zorg door het hele jaar voor een frisse lentesfeer.

Frisse geur van beddengoed

Over het algemeen hebben we aan het begin van de lente zin in iets nieuws. Dit is dan ook hét moment om je slaapkamer een metamorfose te geven. Je boxspring is over het algemeen het middelpunt van je kamer. Elk jaar een nieuwe boxspring kopen is wellicht wat overdreven maar met een nieuw dekbedovertrek kun je de kamer al een hele andere uitstraling geven. De geur die van nieuw, knisperend beddengoed afkomt, dat geeft pas echt het lentegevoel.

Inhoudsopgave

Anderen bekeken ook

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?