Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Blog

Boxspring met opbergruimte

Kiezen voor een opberg boxspring

Dat normale boxsprings al tijden populair zijn, dat is wel algemeen bekend. Dit komt voornamelijk door het hoge comfort dat deze bedden bieden. Er zijn boxsprings in allerlei soorten, maten en designs. Tegenwoordig wordt ook de opberg boxspring steeds populairder. Dit komt omdat ze de voordelen van een normale boxspring hebben en nog meer extra’s ook. In ons nieuwe blog lees je meer over de opberg boxspring.

Meer opbergruimte

Natuurlijk is het grootste voordeel van een opberg boxspring, de extra opbergruimte die je krijgt, zonder hier ruimte voor hoeven te maken. Zeker wanneer je een niet al te grote slaapkamer hebt, in bijvoorbeeld je eerste huis of als je op kamers gaat, is een boxspring met opbergruimte naast zeer comfortabel ook erg praktisch. Bij Boxspring Gekte hebben we de Space opberg boxspring, welke verkrijgbaar is als zowel twee persoons als een persoons versie. Dat is dus ook ideaal voor op een kinderkamer. De boxsprings hebben het scharnier bij het hoofdbord. Dit zorgt ervoor dat je zeer goed bij alle spullen in boxspring kunt. 

Doordat het systeem ervoor zorgt dat er geen lades of uittreksystemen zijn, hoef je geen rekening te houden extra ruimte rondom de boxspring. 

Betere ventilatie

Doordat onder het matras meer ruimte is dan bij een normale boxspring, kan het matras beter ventileren. Hierdoor zal het vocht dat tijdens het slapen vrijkomt minder makkelijk in het matras trekken. Dit is frisser, gezonder en het houdt je matras langer in goede conditie. 

Opberg boxspring bij Boxspring Gekte

Bij Boxspring Gekte hebben we momenteel de Space boxspring met opbergruimte, in zowel een als twee persoons uitvoering. Maar we zijn druk bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Houdt onze website en socials daarom goed in de gaten. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe boxsprings en meer!

Inhoudsopgave

Anderen bekeken ook

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?