Show sidebar

Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Prijs

Modern London

Modern Amsterdam

Modern Brussel

Modern NY

Elektrische Modern London

1.299,00 1.099,00
Opties selecteren

Elektrische Modern Amsterdam

1.299,00 1.099,00
Opties selecteren

Elektrische Modern Paris

Elektrische Boxspring Brussel

1.299,00 1.099,00
Opties selecteren

Elektrische Modern NY

Istanbul COMFORT Boxspring

Valentina COMFORT Boxspring

Bergamo Comfort Boxspring

Boxspring twijfelaar

Bent u op zoek naar een boxspring twijfelaar? Een twijfelaar heeft een maximale breedte van 140 cm. U kunt bij Boxspring Gekte dus kiezen tussen 120×200 en 140x200cm als u een twijfelaar boxspring wilt kopen. Een twijfelaar ligt qua afmetingen tussen een eenpersoons- en tweepersoons boxspring. Hierdoor past dit type bed goed bij de inrichting van kleinbehuisde mensen of als u een eerste boxspring voor uw kind wilt kopen. Als u alleen slaapt, dan kan een twijfelaar boxspring u net wat meer ruimte geven waardoor u meer bewegingsvrijheid heeft in bed.

Twijfelaar bed boxspring kopen

Kunt u niet kiezen tussen een eenpersoonsbed boxspring en tweepersoons boxspring? Dan bent u als twijfelaar uitermate geschikt voor een twijfelaar boxspring! Zo geniet u van alle voordelen van een boxspring, zonder dat het al te veel ruimte inneemt. Als u beperkte ruimte heeft voor het bed, houdt dan wel rekening met de breedte van het hoofdbord. Het hoofdbord steekt vaak nog wat uit aan de zijkant van het bed. Bij Boxspring Gekte vindt u twijfelaar boxsprings voor scherpe prijzen. Op zoek naar nog betere deals? Kijk dan eens naar onze boxspring twijfelaar aanbiedingen!

Soorten boxspring twijfelaar

Er zijn naast de maat boxspring, nog twee soorten boxspring twijfelaars. U kunt bij Boxspring Gekte kiezen voor een vlakke of elektrisch verstelbare boxspring in het formaat twijfelaar. Hierdoor geniet u van alle voordelen van een elektrische boxspring, in een compact formaat. U hoeft dus niet in te leveren op luxe of comfort als u kiest voor een twijfelaar. Het enige waar u op inlevert ten opzichte van een tweepersoons boxspring is minimaal 20 cm aan ruimte. Maar heeft u geen behoefte aan deze extra ruimte, dan is een boxspring twijfelaar helemaal voor u geschikt. Bekijk het assortiment twijfelaar boxsprings van Boxspring Gekte en bestel snel uw nieuwe bed! Voor u het weet geniet u van meer comfort en verbetert uw nachtrust.